Smukke Negle i Solrød Center

Hos Klinik Inessa tilbyder vi professionel Negle Manicure, Shellac, Gellak, kunstige Gelenegle samt Pedicure services af top kvalitet. Vores Negle teknikere har alle mere end +10 års erfaring og hører til landets bedste. Det er vigtigt for os at kunden føler servicen er i top. Derfor har vi kun en behandler per kunde og garanti, hvor vi genbehandler en eller alle negle – hvis kunden mod forventning ikke er tilfreds eller oplever problemer.

Vores Manicure + Shellac behandling koster kun kr 285,-

Du får en lækker manicure, hvor vi sliber negle og retter neglebånd, samt klargør neglene til Shellac. Bagefter påføres din fortrukne farve af Gellak / Shellac. Til vores priser kan du altid have smukke Negle.

En Luksus Manicure indeholder:

  • Formning af negle
  • Creme til blødgøring af neglebånd
  • Korrigere og fjerne neglebånd og rødder
  • Påføring af “negle vitaminer”. Opfrisker negle og giver dem et smukkere udseende
  • Lækker håndcreme der gør dine hænder bløde
  • Manicuren afsluttes med en dejlig hånd massage
  • Inkl Evt Fransk Manicure uden tillæg

Ønsker du kunstige lange negle der ikke knækker ved almindelig daglig brug? Vil du have lange Negle hurtigt?

Skal dine Negle være runde eller er det smukkere med et mere kantet look? Du vælger selv formen på dine Gelenegle.

Vi er eksperter i Gelenegle og laver dem originalt i klassisk stil, fransk, med Nail art eller baby Boomer – efter dine ønsker

Er det ikke dejligt at kunne vise sine fødder uden at skulle tænke på om de nu også er præsentable? Uanset situationen – vil Pedicure og Shellak behandlinger sikre at dine fødder og tæer altid er klar til enhver situation. Vi tilbyder både alm Pedicure med fokus på tåneglene eller Lux Pedicure hvor både Tå negle og huden er i fokus.